Skip to main content

Arrangementen bij de Wilhelminatoren

Brasserie & Restaurant WilhelminaToren biedt een grote verscheidenheid aan arrangementen voor groepen vanaf 25 personen. Van Speciale buffetten en uitgebreide koffietafels tot de grootse barbecues, alles wordt op maat samengesteld en met zorg voor u bereid. Alles wordt opgezet in één van onze sfeervolle ruimtes of buiten op het riante terras.

Onze arrangementen

Trouwen op een droomlocatie

De Wilhelminatoren is een officiële trouwlocatie van de gemeente Vaals. Sinds kort is het mogelijk om elkaar op het hoogste punt van Nederland het ja-woord te geven. Op onze prachtige Skywalk kunt u uw huwelijk laten voltrekken in een sfeer die geheel afgestemd is op uw wensen. En dan natuurlijk op het hoogste punt gezamenlijk een toost uitbrengen.

Wij stellen graag, op basis van uw eisen en wensen, een op maat gemaakt feest voor u samen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! 

Neem contact op

Een compleet verzorgd feest?

Ook dat organiseert De WilhelminaToren voor u!  Speciale gelegenheden vragen om een unieke locatie. Samen met u maken wij van elk feest een onvergetelijke belevenis. Of het nu voor 10 of 300 personen is: ons team regelt van A tot Z uw onvergetelijke personeelsfeest, receptie of jubileumfeest. Met entertainment, muziek en alles wat er nodig is om er een onvergetelijke dag of avond van te maken.

Wij stellen graag, op basis van uw eisen en wensen, een op maat gemaakt arrangement voor u samen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op

Koffietafels
Variërend van een kop koffie met vlaai, tot een uitgebreide koffietafel met salade, diverse broodjes en beleg uitgebreid met een kroket of soep. ‘s- Avonds kunnen uw gasten genieten van ofwel een eenvoudig menu, een luxe diner of een warm/koud buffet.

Op basis van uw eisen en wensen, stellen wij graag een arrangement op maat voor u samen. Zo organiseren wij graag een gezellig diner dansant of een bijzonder buffet in de stijl van uw festiviteit of bijeenkomst. Bel of e-mail ons gerust voor meer informatie!

Neem contact op

Vergaderarrangement

Deze kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden!

Wij stellen graag, op basis van uw eisen en wensen, een op maat gemaakt arrangement voor u samen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op

Geheel verzorgde middag- of dagtochten

Voor touringcarbedrijven hebben we verschillende (mid)dag vullende programma’s samengesteld. Zoals bijvoorbeeld een stadswandeling door Aken, drielandentocht of een tocht door de Eifel, Ardennen, Mergelland of het Heuvelland. Wij informeren u graag hierover.

Wij stellen graag, op basis van uw eisen en wensen, een op maat gemaakt arrangement voor u samen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op

Kerstbrunch

Een zorgeloze en overheerlijke kerstbrunch van Brasserie, Restaurant Wilhelminatoren.

Neem voor meer informatie of een reservering contact met ons op.

Bekijk het menu

Kerstdiner

Een zorgeloos en overheerlijk kerstdiner van Brasserie, Restaurant Wilhelminatoren.

Neem voor meer informatie of een reservering contact met ons op.

Bekijk het menu